PRESS ON NAILS

Om eerlijk te zijn stond ik in het begin sceptisch tegenover press on nails. Je weet het vast nog wel, shinen op school met geplakte nepnagels, maar wel met te brede nagels en een dikke rand bij de nagelriem. En de dag was nog niet voorbij of de eerste nepnagels waren al losgekomen.

Het aanbieden van press on nails was voor mij dan ook not done. Wat is een nagelstyliste dan nog waard? Maar de tijden zijn veranderd, de press on nails zijn niet meer de nagels van vroeger die je kocht bij een Kruidvat. Iedere set press on nails wordt handgemaakt en is uniek. Hierbij komt de kennis, kunde en techniek van de nagelstyliste aan te pas.

Press on nails is de oplossing om deze crisis met verzorgde en mooie nagels door te komen! De press on nails zijn daarnaast ook ideaal voor werkende die geen kunstnagels mogen dragen op het werk. Plak ze vrijdagavond op en verwijder ze zondagavond weer. En dit zonder vorm van schade aan je nagels.

Dus press on nails vanaf nu ook bij Nailz-ID verkrijgbaar, in alle gewenste vormen, maten en kleuren en zelfs met nail art.

Interesse, stuur me een mailtje of appje en ontvang aanvullende informatie.